Bilsport Action Meet Mantorp Park 2 aug 2003
Jahapp, en liten rapport vore väl på sin plats. De flesta vet väl dock redan hur det gick.

Dagarna innan, nämligen när vi var på blackrace började växellådan att strula. Får inte i backen vilket är lite jobbigt, speciellt när man linear upp på strippen.
Regnade större delen av dagen, och körningarna kom väl igång först framåt klockan fyra. Jag hann köra två repor. Den första gick lite dåligt, lyckades peta i femman istället för trean. Skyller på adrenalinet och jag vet någon mera bland Team Topspeed som känner igen sig

Andra repan gick bättre, spann dock lite för mycket i starten, växlingarna gick bra men pga tryckläckan fick jag aldrig upp trycket ordentligt. Tiden blev 16,6 och det är helt värdo, men med tanke på situationen är jag helt nöjd. Är säker på att bilen är god för en 14-repa om allt skulle lira.

Sen på vägen hem gick generatorremmen av vilket resulterade i en smäll, en sprucken kylarslang, rök och dylikt. Tur i oturen hände detta precis utanför Nyköpingsbro så vi kunde bogsera in bilen till ett garage i Nyköping. Där står den nu och väntar på reservdelar.
Riktigt kul var det iallafall...tyvärr är det väl lång tid tills nästa evenemang. Men om man får fart på Fiaten snart kanske man hinner med nåt blackrace...

Stort tack till Lelle och berörda som hjälpte till med en trasig Fiat på väg hem.

//Johannes

 

Resultalistan finns här!

Johannes in Action (16 mb)

TopSpeed-film från Mantorp (42 mb)

Film av Brutal (344 mb)

Jägarn från Jakan vs Supramannen (3 mb)

Bilder av Zek
Bilder av Markus